Wimperlifting

Wat is wimperlifting?

Wimperlifting is een populaire cosmetische procedure die je natuurlijke wimpers mooier maakt. Het is een semipermanente behandeling die je wimpers krult en lift, waardoor ze er opener, gelift en langer uitzien. Hier zijn enkele voordelen van wimperlifting:

Wimperlifting voor een verbeterde krul

Wimperlifting creëert een natuurlijk ogende krul in je wimpers, waardoor je ogen opener en wakkerder lijken. Dit kan helpen om de illusie van grotere, meer gelifte ogen te geven.

Weinig onderhoud na wimperlifting

In tegenstelling tot wimperextensions, die regelmatig bijgewerkt en onderhouden moeten worden, is wimperlifting relatief onderhoudsarm. Je hoeft je geen zorgen te maken over het dagelijks krullen of aanbrengen van mascara om het gewenste effect te bereiken.

Tijdbesparend door minder make-up

Wimperlifting bespaart je tijd tijdens je dagelijkse make-up routine. Je kunt de stap van het krullen van je wimpers overslaan en toch genieten van mooi gekrulde wimpers.

Langdurige wimperlift resultaten

Hoewel de exacte duur van persoon tot persoon verschilt, blijven de resultaten van wimperlifting meestal ongeveer 6 tot 8 weken zichtbaar. Dit betekent dat je voor een langere periode kunt genieten van de verbeterde oogopslag voordat je de wimpers moet bijwerken.

Natuurlijk uiterlijk

Wimperlifting verbetert je natuurlijke wimpers zonder dat je wimperextensions nodig hebt. De focus ligt op je eigen wimpers, waardoor het resultaat er natuurlijker en subtieler uitziet.

Geen schade aan je eigen wimpers

Wimperlifting wordt over het algemeen beschouwd als minder schadelijk voor je natuurlijke wimpers in vergelijking met wimperextensions, die soms schade kunnen veroorzaken als ze niet goed worden aangebracht of onderhouden.

Geschikt voor verschillende wimpertypes

Wimperlifting kan effectief zijn voor mensen met zowel lange als korte wimpers. Het kan kortere wimpers langer laten lijken en een extra lift geven aan wimpers die al lang zijn.

Aanpasbaare wimper krul

De procedure is aanpasbaar op basis van jouw voorkeuren. Je kunt kiezen welk niveau van lift je wilt, van een subtiele krul tot een meer dramatische lift.

Geen mascara nodig

Veel mensen merken dat ze na een wimperlifting minder vaak mascara hoeven te gebruiken, omdat de gelifte wimpers zelf een meer gedefinieerde en open blik creëren.

Het is belangrijk om te weten dat de resultaten van wimperlifting kunnen variëren, afhankelijk van factoren zoals je natuurlijke wimperlengte, dikte en de vaardigheid van de technicus die de procedure uitvoert. Voor de beste resultaten is het aan te raden om een gecertificeerde en ervaren wimpertechnicus te raadplegen die je wimpers kan beoordelen en aanbevelingen kan doen die zijn afgestemd op jouw individuele behoeften en voorkeuren.

Wimperlifting bij The Fine Touch 

Wimperlift prijzen

LVL Lash Volume Lift
€ 50

LVL Lash Volume Lift +coloring
€ 55

wimperlifting

Wimperlift Salon Haarlem

Je wimperspecialist Vigilé zal eerst met je overleggen om het gewenste resultaat te bepalen en de beste aanpak te bespreken om dat resultaat te bereiken.

Maak vandaag nog je afspraak: AFSPRAAK MAKEN.