Wimperextensions Haarlem Salon

Welkom bij Wimperextensions Haarlem salon The Fine Touch. Wimperextensions zijn een cosmetische verbetering voor de ogen waarbij individuele wimpers of wimperclusters op de natuurlijke wimpers worden aangebracht. De wimperextensions worden met een semi-permanente lijm op elke individuele wimper bevestigd.

Wimperextensions

In onze wimperextensions Haarlem salon worden jouw wimperextensions gezet door gediplomeerde wimperstylist Vigilé, die de extensions met precisie en zorg aanbrengt om de gewenste look te bereiken. Afhankelijk van de look die je wilt bereiken, kunnen jouw wimperextensions een natuurlijke, subtiele uitstraal geven of een meer dramatisch, volumineus wimpereffect.

Wimperextensions kunnen enkele weken blijven zitten, afhankelijk van factoren zoals de natuurlijke groeicyclus van de wimpers van het individu, hoe goed de extensions worden verzorgd en het type lijm dat wordt gebruikt. Afspraken om op te vullen zijn vereist om de wimperextensions er op hun best uit te laten zien en dit is meestal elke 3 weken.

.

Read More

wimperextensions haarlem

Wimperextensions Haarlem salon The Fine Touch:

Classic Eyelash wimperextensions
€ 85

Removal + Classic Eyelash wimperextensions
€ 100

Hybrid Eyelash wimperextensions
€ 87

Removal +Hybrid Lashes wimperextensions
€ 100

3-5D Lashes wimperextensions
€ 95

Removal + 3-5D Lashes wimperextensions
€ 110

Russian Volume Eyelash wimperextensions
€ 95

Removal + Russian Volume wimperextensions
€ 110

Wimperextensions verwijderen
€ 25

Wimperextensions opvullen
Vanaf € 45 tot € 70

Nazorg wimperextensions

Een goede verzorging van uw wimperextensions is essentieel om ervoor te zorgen dat ze zo lang mogelijk meegaan en hun uiterlijk behouden. Hier zijn enkele tips voor het verzorgen van je wimperextensions:

  • Zorg ervoor dat uw wimperextensions de eerste 24 tot 48 uur na het aanbrengen niet nat worden, zodat de lijm volledig kan hechten.
  • Wrijf niet in je ogen en trek niet aan je wimpers, want hierdoor kunnen de extensions uitvallen.
  • Gebruik een zachte, olievrije reiniger om je wimpers en ogen te reinigen. Vermijd het gebruik van producten die olie bevatten, omdat dit de lijm kan verzwakken en ervoor kan zorgen dat de wimperextensions uitvallen.
  • Gebruik een wimperborstel om voorzichtig door je wimpers te kammen om ze netjes en apart te houden.
  • Vermijd het gebruik van mascara, omdat dit de wimpers kan samenklonteren en de wimperextensions kan beschadigen. Als je toch mascara moet gebruiken, gebruik dan een niet-watervaste formule op waterbasis en breng deze alleen aan op de eindpuntjes van je wimpers.
  • Vermijd het gebruik van eyeliner op de wimperlijn, omdat dit ook de extensions kan beschadigen, en zorg ervoor dat uw make-up niet op olie is gebaseerd.
  • Vermijd stoombaden en sauna’s, omdat de hitte en vochtigheid de lijm kunnen verzwakken.
  • Probeer op je rug of zij te slapen om te voorkomen dat je wimpers worden geplet / uiteindelijk uitvallen.

Door deze tips te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw wimperextensions zo lang mogelijk meegaan en er op hun best uitzien.

Read More

wimperextension haarlem salon ~ The Fine Touch

Wimperstylist Vigilé zal eerst met je overleggen om het gewenste resultaat te bepalen. Het is belangrijk om een ​​gekwalificeerde en ervaren wimperstylist te kiezen die een goede reputatie heeft en een portfolio met werk dat je kunt bekijken. Maak vandaag nog uw afspraak: BOEK NU.

wimperextensions haarlem