PMU lippen

Wat zijn PMU lippen?

PMU staat voor Permanente Make-up of Micropigmentatie. Het is een cosmetische techniek waarbij pigmenten in de huid worden aangebracht om bepaalde gelaatstrekken te accentueren, zoals wenkbrauwen, eyeliner en lippen. PMU kan specifiek voor de lippen worden gebruikt om de volgende effecten te bereiken:

PMU lip liner

PMU kan worden gebruikt om een permanente lipliner te creëren die de vorm van de lippen definieert en hun natuurlijke contouren verbetert. Dit is vooral nuttig voor mensen met ongelijke of dunne lipranden.

PMU lip kleur

PMU kan een natuurlijke of meer intense kleur aan de lippen geven, waardoor ze een subtiele tint of een gedurfdere tint krijgen. Dit is handig voor mensen die een consistente lipkleur willen zonder elke dag lippenstift te hoeven aanbrengen.

PMU lip blush

Lip blush is een techniek waarbij de PMU artiest een gradiënt effect op de lippen creëert, met een zachtere kleur in het midden en een iets donkerdere tint naar de randen toe. Dit kan de lippen een natuurlijke, blozende uitstraling geven.

PMU lipcorrectie asymmetrie

PMU kan ongelijke of asymmetrische lippen corrigeren door zorgvuldig pigment toe te voegen om de vorm en grootte in balans te brengen.

Littekens of verkleuringen camoufleren

Als iemand littekens of verkleuringen op de lippen heeft, kan PMU gebruikt worden om deze onvolkomenheden te camoufleren, waardoor een uniformer en esthetisch mooier uiterlijk ontstaat.

PMU lipverbetering

PMU kan de lippen voller en voller doen lijken door een illusie van volume te creëren. Dit wordt bereikt door de lipranden te verfraaien en zorgvuldig de lipcontouren te corrigeren.

Tijdbesparend – geen make-up meer!

Een van de belangrijkste voordelen van PMU voor de lippen is dat het tijd bespaart bij het dagelijks aanbrengen van make-up. Mensen die kiezen voor PMU hoeven minder tijd te besteden aan het aanbrengen van lipliner en lippenstift, omdat de kleur en definitie al aanwezig zijn.

Het is belangrijk om te weten dat PMU een permanente procedure is, dus zorgvuldige overweging en overleg met een gekwalificeerde en ervaren PMU-artiest zijn essentieel voordat je besluit de behandeling te ondergaan. De kleur en vorm moeten grondig worden besproken om er zeker van te zijn dat het eindresultaat overeenkomt met je voorkeuren en je natuurlijke kenmerken versterkt.

Het doel van permanente make-up is om een natuurlijke, subtiele verbetering te bieden die de drager tijd en moeite kan besparen in zijn dagelijkse schoonheidsroutine. PMU wordt verzorgd door Vigilé, een getrainde make-up artiest, Vigilé.

Permanente make up lippen

PMU LIPPEN

PMU lip behandelingen

pmu lippen + aanpassen binnen 3 maanden
€ 395

pmu lippen + aanpassen na 1 jaar (voor klanten van The Fine Touch)
€ 195

pmu lippen + aanpassen tussen 1,5 tot 2 jaar (voor klanten van The Fine Touch)
€ 295

PMU Salon Haarlem

Je permanente make-up artiest Vigilé zal eerst met je overleggen om het gewenste resultaat te bepalen en de beste aanpak te bespreken om dat resultaat te bereiken. Voor het aanbrengen van de pigmenten wordt een verdovingsmiddel gebruikt. Na de procedure kan het behandelde gebied een paar dagen pijnlijk en gezwollen zijn en er kan wat roodheid of lichte verkleuring optreden, maar deze bijwerkingen verdwijnen binnen een week of twee.

Het is belangrijk om een gekwalificeerde en ervaren permanente make-up artiest te kiezen met een goede reputatie en een portfolio met werk dat je kunt bekijken. Maak vandaag nog je afspraak: AFSPRAAK MAKEN.