wimper, wenkbrauw & pmu makeup
studio in haarlem

vigile PMU make-up specialist

wimper, wenkbrauw en pmu specialist

Vigilé Kulytaité, uit Lithuania

Gecertificeerd specialist in PMU permanente make-up, wimpers en wenkbrauwen met jarenlange ervaring. Vigilé volgt de laatste trends en is voortdurend bezig haar vaardigheden te verbeteren door middel van training en verdere certificeringen. Altijd op zoek naar de beste manier om aan de wensen van haar klanten te voldoen. Neem contact op voor vragen of boek vandaag nog een afspraak!

PMU Makeup

pmu make-up

PMU make-up wordt ook wel micropigmentatie genoemd en is een cosmetische behandeling die de natuurlijke uitstraling van je gezicht verbetert. The Fine Touch biedt pmu wenkbrauwen, pmu lippen en pmu eyeliner.

In onze salon in Haarlem wordt je PMU make-up (kort voor “permanente make-up”) aangebracht met een speciaal cosmetisch handapparaat . PMU makeup blijft voor zeer lange tijd zitten.

wimperextensions

Wimperextensions versterken je natuurlijke wimpers met vollere, langere wimpers. Het resultaat is echt prachtig.

Bij wimperextensions worden individuele wimpers, of clusters van wimpers, op de natuurlijke wimpers aangebracht. De wimperextensions worden op elke individuele wimper bevestigd met een semi-permanente lijm die je natuurlijke wimpers niet beschadigt.

wimperextensions haarlem
brow lamination

kleuren, tinten, lamineren & liften

The Fine Touch biedt een volledige selectie behandelingen voor je wenkbrauwen en wimpers:

wenkbrauw kleur, wimper kleur, wimper tinten, wenkbrauw lamineren en wimper liften.

threaden

Threading is een ontharingsmethode waarbij ongewenste haartjes worden verwijderd door ze eruit te plukken met behulp van een gedraaide katoenen draad.

De meest populaire threading service die wordt aangeboden is het threaden van wenkbrauwen. Een volledige gezichtsbehandeling wordt ook aangeboden voor de bovenlip, kin, wangen en nek.

wenkbrauwen threaden