Brow lamination

Wat is brow lamination?

Een brow lamination is een populaire cosmetische procedure waarbij je wenkbrauwhaartjes worden geherstructureerd en in de gewenste vorm worden gebracht. Het is een niet-invasieve behandeling die je wenkbrauwen er mooier uit laat zien. Dit is wat brow lamination voor jou kan doen:

Vollere uitstraling met brow lamination

Brow lamination kan je wenkbrauwen voller en volumineuzer doen lijken door de haartjes op te tillen en te fixeren op een manier die eventuele schaarse gebieden bedekt.

Gelijkmatige brow vorm

Als je weerbarstige of ongelijkmatige wenkbrauwhaartjes hebt, kan wenkbrauwlaminatie helpen om een meer uniforme en symmetrische vorm te creëren. Het kan de haartjes temmen en op één lijn brengen, waardoor je wenkbrauwen er netter en gepolijster uitzien.

Opgetrokken wenkbrauw boog

Brow lamination kan de boog van je wenkbrauwen liften, waardoor je gezicht er jeugdiger en gelift uitziet.

Geen kloven meer

Het proces kan helpen om gaten in je wenkbrauwen op te vullen, waardoor ze er dichter en meer gedefinieerd uitzien.

Weinig onderhoud

Na brow lamination zul je merken dat je wenkbrauwen minder dagelijks onderhoud nodig hebben. Je hoeft minder tijd te besteden aan het verzorgen en in vorm brengen van je wenkbrauwen.

Langdurige brow resultaten

De effecten van brow lamination kunnen enkele weken aanhouden, meestal zo’n 4 tot 6 weken, afhankelijk van je haargroeicyclus. Dit betekent dat je voor langere tijd kunt genieten van goed verzorgde wenkbrauwen.

Geen brow make-up nodig

Met brow laminatione heb je geen make-up meer nodig, zoals potloden, gels of poeders, omdat je wenkbrauwen al gevormd en gestyled zijn.

Aanpasbare wenkbrauw look

Net als wimperlifting is brow lamination aanpasbaar. Je kunt met de technicus samenwerken om de specifieke wenkbrauwvorm en -stijl te krijgen die bij je gelaatstrekken past.

Natuurlijke uitstraling

Met wenkbrauwlaminatie verbeter je je natuurlijke wenkbrauwen zonder extra kleur of materialen toe te voegen. Het zorgt voor een natuurlijkere look in vergelijking met andere wenkbrauwbehandelingen.

Tijdbesparend

Met wenkbrauwlaminatie bespaar je tijd in je dagelijkse schoonheidsroutine omdat je niet elke ochtend tijd hoeft te besteden aan het vormgeven en stylen van je wenkbrauwen.

Geschikt voor verschillende wenkbrauwtypes: Wenkbrauw lamineren is geschikt voor mensen met verschillende wenkbrauwtypes, of je nu dikke, dunne, rechte of weerbarstige wenkbrauwen hebt.

Zoals bij elke cosmetische ingreep is het belangrijk om een gekwalificeerde en ervaren professional te kiezen om wenkbrauwlaminatie uit te voeren. Tijdens een consult kun je de gewenste wenkbrauwvorm en -stijl bespreken om er zeker van te zijn dat de resultaten overeenkomen met je voorkeuren en je algehele uiterlijk verbeteren.

Brow lamination bij The Fine Touch

Brow lamination prijzen

Brow lamination
€ 60

Brow lamination + coloring
€ 65

brow lamination

Brow lamination Salon Haarlem

Je wenkbrauwspecialist Vigilé zal eerst met je overleggen om het gewenste resultaat te bepalen en de beste aanpak te bespreken om dat resultaat te bereiken.

Maak vandaag nog je afspraak: AFSPRAAK MAKEN.